ICT DIENSTEN

CLOUD DIENSTEN

Veilige WEBSITES EN EMAILSYSTEMEN

Clouddiensten zijn internetgebaseerde diensten die toegang geven tot IT-resources zoals servers, opslag, databases, software en intelligentie via het internet. Deze diensten worden geleverd door cloud providers en kunnen worden gebruikt op een pay-per-use basis, waardoor gebruikers alleen betalen voor de diensten die ze gebruiken, in plaats van te investeren in eigen IT-infrastructuur en -software. Specifiek voorbeelden zijn de diensten van Google, Amazon en Microsoft. 

Deze diensten zorgen voor flexibiliteit, schaalbaarheid en een lagere kostenstructuur voor bedrijven en organisaties.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een abonnementsdienst van Microsoft die toegang biedt tot een reeks productiviteits- en zakelijke software en diensten. Deze omvatten onder andere Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Deze diensten zijn ontworpen om gebruikers te helpen met hun dagelijkse werkzaamheden, zoals het schrijven van documenten, het houden van videoconferenties, het beheren van e-mails en het delen van bestanden.

Met Microsoft 365 krijgen gebruikers toegang tot de laatste versies van de populaire Office-programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Het biedt ook toegang tot Exchange Online voor e-mail, SharePoint Online voor samenwerking en OneDrive voor persoonlijke opslag. Daarnaast, Microsoft 365 biedt ook veiligheid en beheer functionaliteiten zoals mobile device management, geavanceerde beveiliging, en de mogelijkheid om toegang tot de diensten te beheren en te beperken.

In het kort, Microsoft 365 is een complete oplossing voor bedrijven die zich richt op productiviteit en samenwerking, terwijl tegelijkertijd ook de beveiliging en het beheer van de diensten centraal staan.