SYNOLOGY DATAOPSLAG SYSTEMEN

UW DATA VEILIG OPGESLAGEN EN OVERAL BENADERBAAR

Bedrijfsdata is van essentieel belang voor de continuïteit van een bedrijf. Het bevat informatie over klanten, leveranciers, financiën en andere belangrijke zakelijke aspecten. Als deze data verloren gaat, kan dit leiden tot financiële verliezen, reputatieschade en zelfs het faillissement van het bedrijf.

Daarom is het van groot belang om bedrijfsdata op een veilige manier op te slaan. Dit kan door middel van regelmatige backups, het gebruik van beveiligingssoftware en het beperken van toegang tot de data. Het is ook aan te raden om regelmatig te controleren of de data nog steeds veilig is opgeslagen, bijvoorbeeld door middel van penetration testing.

Bovendien, met de huidige wetgeving zoals de GDPR, is het nog meer van belang dat bedrijfsdata veilig wordt opgeslagen, omdat een datalek kan leiden tot boetes en andere juridische gevolgen.

Kortom, bedrijfsdata is van groot belang voor de continuïteit van een bedrijf en het is daarom van groot belang om deze data veilig op te slaan. Dit beschermt het bedrijf tegen financiële verliezen, reputatieschade en juridische gevolgen.

SYNOLOGY DATAOPSLAG SYSTEMEN

Slim gegevensbeheer in uw eigen privécloud

Bewaar, archiveer en verwerk petabytes aan gegevens

Er is een Synology NAS voor elke gewenste opslagcapaciteit. Kies uit een breed scala aan modellen en uitbreidingseenheden die kleine bestandsvolumes of juist petabytes aan data aankunnen, zonder maandelijkse kosten. 

Bedrijven kunnen beginnen met een instapmodel en schijven of uitbreidingseenheden toevoegen wanneer dat nodig is.

Synchroniseer en deel bestanden tussen kantoren en teams

Nu hybride en op afstand werkende teams het nieuwe normaal zijn geworden, kan het een uitdaging zijn om efficiënt samen te werken en bestanden up-to-date te houden.

De bestandsbeheeroplossingen van Synology synchroniseren gegevens moeiteloos tussen meerdere kantoren, zodat altijd de meest recente versies van bestanden beschikbaar zijn.

Bescherm gegevens tegen ransomwareaanvallen

Gebruik uw Synology NAS als veilige oplossing voor bestandsopslag, met efficiënte back-ups en snapshottechnologie waarmee u een oudere versie van bestanden kunt herstellen na een ransomwareaanval of onbedoelde verwijdering.

Bescherm de apparaten en infrastructuur van uw bedrijf

Garandeer de bedrijfscontinuïteit voor pc’s, fysieke servers, virtuele machines en SaaS-toepassingen met de krachtige Active Backup Suite.

Maak gegevensbescherming in uw bedrijf eenvoudiger met een op maat gemaakte planning van back-uptaken, die gemakkelijk te beheren is met weinig IT-personeel.

Verhoog uw productiviteit met samenwerkingstools

Waar ze zich ook bevinden, breng uw teams samen met een reeks samenwerkingstools op locatie, waaronder een besloten mailserver, een app voor instant messaging en een online kantoorpakket voor gelijktijdige bewerking van documenten, spreadsheets en dia’s.

Veel gestelde vragen

Waarom zou mijn bedrijf moeten kiezen voor een Synology NAS?

Een Synology NAS is een van de veiligste en meest kosteneffectieve manieren om gevoelige bedrijfsgegevens op te slaan. Onze gegevensbeheer- en back-uptoepassingen geven u volledige controle over de manier waarop u uw gegevens beheert, zonder dat u te maken krijgt met hoge terugkerende kosten.

Kunnen mijn werknemers op afstand toegang krijgen tot de Synology NAS?
Synology NAS ondersteunt een groot aantal protocollen en is op afstand toegankelijk via gangbare browsers, SMB, NFS, AFP, FTP en WebDAV.
Kan ik Google Drive of Microsoft 365 vervangen door een Synology NAS?

Met Synology Office kunnen bedrijven hun documenten online en in realtime bewerken, terwijl Synology Drive de mogelijkheid biedt bestanden tussen apparaten te synchroniseren met een gecentraliseerde NAS die als veilige privécloud fungeert.

Welk Synology NAS-model is geschikt voor mijn bedrijf?
De keuze van het juiste NAS-model is afhankelijk van de opslag- en prestatiebehoeften van uw bedrijf en van het doel waarvoor u de NAS wilt gebruiken. We helpen u graag om de juiste keuze te maken

MEER WEtEN OVER SYNOLOGY DATAOPSLAG?