Postverwerking

FOLIEverpakken

Uw periodieken en magazines veilig versturen

Folieverpakken is een proces waarbij producten worden ingepakt in plastic folie. Dit kan zowel handmatig als automatisch gebeuren. Folieverpakken biedt een aantal voordelen, zoals bescherming van producten tijdens transport en opslag, verlenging van de houdbaarheid van producten, en een aantrekkelijkere presentatie van producten. 

Er zijn verschillende soorten folie beschikbaar voor verschillende soorten producten en gebruiksdoelen. Bovendien kan folie worden geseald met verschillende technieken, zoals hitte- en ultrasone sealing, voor een optimale bescherming van de inhoud.

Waarom folieverpakken?

Bescherming

Folie biedt een betere bescherming voor producten tijdens transport en opslag dan enveloppen. Folie is water- en luchtdicht, waardoor producten droog en schoon blijven en beschermd zijn tegen beschadiging door stof en vocht.

Presentatie

Folie kan een aantrekkelijkere presentatie bieden voor producten dan enveloppen. Folie is transpararant wat als voordeel heeft dat uw magazine of brochure meteen zichtbaar is.

Flexibiliteit
Er zijn verschillende soorten folie beschikbaar voor verschillende soorten producten en gebruiksdoelen. Bovendien kan folie worden geseald met verschillende technieken voor een optimale bescherming van de inhoud.
Kosten

In veel gevallen kan folieverpakking goedkoper zijn dan enveloppen, vooral als er grote hoeveelheden verpakt moeten worden.

MEER Weten over de mogelijkheden?

De aanvraag betreft:


stuks

x per jaar